SURUÇ MYO’DAN TARIM FUARINA TEKNİK GEZİ

Suruç Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Programı ile Büro Yönetimi Programı öğrencileri uygulama dersleri kapsamında 7. Şanlıurfa Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı’na katıldılar. Fuar alanında Banka stantları ile bankacılık alanında bilgi alışverişinde bulunan öğrenciler ayrıca fuar alanında çok sayıda işletme, sahip ve yöneticileriyle derslerde teorik olarak öğrendikleri bilgileri diyalog kurarak güçlendirmeye çalıştılar. Suruç Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Nazif AYYILDIZ öğrencilere işletmelerin fuarlara katılmasının önem, fayda ve risklerini anlatarak işletmelerin müşterilerle ilişkileri güçlendirme, ürün ve hizmetlerin tanıtımı, kurumsal imaj yaratma, marka değeri konularında nelere dikkat ettiğini, yanlış reklam ve potansiyel müşteriye uzak fuarlara katılmanın dezavantajlarını katılımcı işletme temsilcileriyle birlikte açıklarken, Öğr. Gör. Mehmet Ali ARSLAN ise halkla ilişkilerin önemine vurgu yaparak fuar alanındaki firmaların bu konuda neler yaptığını ve nelerin yapılması gerektiğini anlattı.