Yüksekokulumuz Şanlıurfa iline bağlı Suruç ilçesinde olup şehir merkezinden yaklaşık 45 km uzaklıktadır.

Suruç ilçesine ulaşım genelde minibüs ve dolmuşlar aracılığı ile olup; söz konusu araçlar Şanlıurfa Otogarının alt katındaki ilçe otogarı bölümünde bulunmaktadır.

Suruç ilçesine araçlar her yarım saatte bir hareket etmekte olup yol güzergahındaki (Abide kavşağı, Bağlarbaşı kavşağı, Balıklıgöl devlet hastanesi kavşağı, Evren Sanayi kavşağı) yolcular belirli noktalardan bu araçlara binebilmektedirler.

Yüksekokulumuz Suruç-Mürşitpınar yolu üzerinde olup; İlgili araçlarlarla suruç otagarına ulaşan öğrenciler ilçe minibüsleri ile yüksekokulumuza 5 dk'da ulaşabilmektedir.

Konuyla ilgili daha fazla bilgi almak isteyen öğrenciler web sayfamızı ve iletişim adreslerini kullanarak bize ulaşabilirler.