Suruç MYO yerleşkesinde bulunan ve kız öğrencilerin kaldığı yurdun ortamını düzeltme adına çalışmalarını sürdüren Suruç MYO müdürlüğünün girişimi neticesinde Suruç Kaymakamlığı tarafından Suruç MYO yurduna 370 m2 halı alındı.
 Alınan halılar sayesinde sıcak ve güzel ortamın oluşmasını sağlayan Suruç ilçe kaymakamı Ferhat Sinanoğlu daha önceleri birçok konuda yüksekokula yardımcı olarak birçok problemin çözülmesine katkıda bulunmuştur.
Konuyla ilgili yüksekokul müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Bütünleme sınav sonrası verilen arada yurt ortamını güzelleştirmek adına parke, perde, elektrik ve boya işlerini hızlı bir şeklide tamamlayarak bahar dönemi başlamadan yurdumuzu hazır hale getirdik. Özellikle yüklü bir maliyet tutan halıların kaymakamlığımız tarafından karşılanması yurdumuza ciddi anlamda katkı yapmıştır, konuyla ilgili kaymakamımıza teşekkür ediyoruz’’denildi.

SOSYAL MEDYA

A'dan Z'ye Instagram - Vargonen BlogYouTube