Yeni eğitim öğretim yılında yüksekokulumuzu kazanan öğrencilerin adaptasyon sürecinin hızlandırılması amacıyla yapılan etkinliğe akademik personel ve yeni öğrencilerimiz katıldı. Etkinlikte; Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Mehmet Eşref Taşkın, Bankacılık ve Sigortacılık Program Başkanı Öğr. Gör. Dr. Nazif AYYILDIZ, Atçılık ve Antrenörlüğü Program Başkanı Öğr. Gör. Serhan GÜNGÖR ve Bankacılık Kulübü sorumlusu Öğr. Gör. Handan YILMAZ AKTAŞ tarafından öğrencilere Suruç Meslek Yüksekokulu ve Harran Üniversitesi hakkında çeşitli bilgiler verildi. Programda ayrıca 2022-2023 Eğitim Öğretim yılını yüksekokul birincisi olarak tamamlayan Ali ZAFER’de bir konuşma yaptı. Etkinlik yüksekokul kütüğüne isim plakasının çakılmasının ardından yapılan toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.