Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi öncülüğünde Şanlıurfa Veteriner Hekimler Odası ve Veteriner Klinik Araştırmalar Kulübü ile birlikte gerçekleştirilen “Ülkemizde Veteriner Hekimlik Eğitiminin 180. Yılı” programında At hekimliğine ilişkin kariyer söyleşisi ve beyaz önlük giyme töreni düzenlendi.
Eyyübiye Kampüsü Mehmet Akif Ersoy Konferans salonunda gerçekleştirilen programa, Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Denek, Veteriner Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Ömer Korkmaz ile Doç. Dr. İsmail Demircioğlu, Şanlıurfa Veteriner Hekimleri Odası yönetimi, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Açılış konuşmalarının ardından moderatörlüğünü Veteriner Fakültesi Kurumsal İletişim Temsilcisi Doç. Dr. Birten Emre’nin yaptığı programda, Şanlıurfa’da At hekimliğine yönelik farklı alanlarda çalışan hekimler ve Harran Üniversitesi Suruç Meslek Yüksekokulu Müdürü Uz. Vet. Hek. Öğr. Gör. M. Eşref Taşkın da panelistler arasında olduğu programda öğrencilerle söyleşi düzenlendi ve meslek hayatına dokunacak tecrübelerini aktardılar.
Plaket takdiminin ardından Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi 2022-2023 Akademik Yılı Beyaz Önlük Giyme Törenine geçildi.






SOSYAL MEDYA

A'dan Z'ye Instagram - Vargonen BlogYouTube

BOLOGNA

 

MEZUN PORTALI

İLETİŞİM

Harran Üniversitesi
Suruç Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü
Mürşitpınar Caddesi
63800 Suruç/Şanlıurfa         
 
Tlf: 0 414 318 32 33 veya 
      0 414 318 30 00 Dahili: 2546
Fax:
0 414 318 32 31
E-posta:   suruc@harran.edu.tr