Meslek Yüksekokulumuzda düzenlenen “Meslek Etiği Eğitimi”ne aktif sigortacı olarak görev yapmakta olan emekli hocalarımızdan Öğr. Gör. Mehmet Ali Arslan'ın katılımı ile gerçekleşti. Finans, Bankacılık ve Sigortacılık 2. sınıf öğrencilerine yönelik mesleki uygulama dersi kapsamında gerçekleştirilen eğitimde öğrenciler, sigortacılık mesleği ve etik değerleri ile ilgili bilgi alırken mezuniyet öncesi ve mezuniyet sonrasında mesleği icra etme noktasında merak ettikleri soruları Öğr. Gör. Mehmet Ali Arslan' a yönlendirdi. Öğrenciler açısından oldukça verimli geçen eğitimde, öğrencilerin eğitim öğretim süreci içerisinde uygun zamanlarını mesleği öğrenebilme gayesi ile Suruç ve Şanlıurfa'daki sigorta acentelerinde görev almaları noktasında girişimlerde bulunuldu.