Daha önce Harran Üniversitesi Osmanbey Kampusunda yapılan Suruç Meslek Yüksekokulu mezuniyet törenleri ilk kez Suruç ilçesinde yapıldı.

Suruç Meslek Yüksekokulu Bahçesinde yapılan törene; Suruç STK temsilcileri, öğrenci aileleri, öğrenciler ve okul idaresi akademik ve idari personel katıldı.
Mezuniyet töreninde konuşan Okulu Müdürü Öğretim Görevlisi Mehmet Ali Arslan, okulun başarısına katkı vererek bir ekip oluşturan tüm akademik ve idari personele teşekkür etti.

Okula yaptığı hizmetleri anlatan Arslan; “Bugün bu okulda bir başarı varsa bu başarı hepimizin ben tek başıma bir şey değilim. Mezun öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarı dilerim. Ailelerine törene katıldıkları ve çocuklarına verdikleri destek için teşekkür ederim” diye konuştu.
Davul Zurna eşliğinde öğrenciler eğlencenin ardından keplerini havaya fırlatma ile program sonlandı.

SOSYAL MEDYA

A'dan Z'ye Instagram - Vargonen BlogYouTube