01.01.2021 tarihi itibariyle emekli olan Değerli Hocamız Suruç Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen programda son dersini çalışma arkadaşları ve yüksekokul personeline anlatarak yüksekokulumuza veda etti. Suruç Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. M. Eşref TAŞKIN yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Öğrenciler ve Şanlıurfa halkı tarafından çok sevilen ve yaşama sevinci dolu örnek kişiliğiyle iz bırakan Mehmet Ali Hocamızın yüksekokulumuzdan ayrılmasından dolayı akademik ve idari personel olarak çok üzgünüz. Ancak hocamızı hep en güzel anılarıyla hatırlayacağız! Önümüzdeki süreçte de yüksekokulumuzla iletişim halinde olacağından emin olduğumuz hocamıza yeni hayatında başarılar diliyoruz!”
     Program sonrasında kendisine Suruç Meslek Yüksekokulu’na verdiği hizmetlerden dolayı Öğr. Gör. Mehmet Ali ARSLAN’a Suruç Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Mehmet Eşref TAŞKIN tarafından plaket takdim edildi. Çalışma arkadaşları adına da Dr. Öğr. Üyesi Emel ABA ŞENBAYRAM tarafından bir hediye verildi.
      Suruç Meslek Yüksekokulu önünde yapılan toplu fotoğraf çekimiyle program sona erdi.