Harran Üniversitesi Suruç Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından kız ve erkek hokey takımı kuruldu.

Suruç MYO, 2017-2018 eğitim yılı bahar döneminde beden eğitimi derslerinin daha faydalı olması için Suruç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Beden eğitimi öğretmeni ve milli sporcu olan Abit Bostancı ile anlaştı.

Suruç MYO olarak üniversitemize kız ve erkek hokey takımı kazandırdık diyen Okul Müdürü Reşat Dikme, “Takım oluşturma aşamasında Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İsmail Gökhan ve Öğr. Gör. Arif Kısacık’tan destek aldık. Suruç MYO ayrıca Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulundan 2 milli sporcuyu da kadrosuna kattı. SKS Daire Başkanlığı ve Rektörlüğün desteğiyle Suruç MYO kız ve erkek hokey takımı üniversitemizi temsilen 01-05 Nisan tarihlerinde Bolu’da gerçekleşecek olan üniversite sporları salon şampiyonasına katılacak” dedi.