Suruç Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi öğrencileri tarafından yüksekokul bahçesinde kedi ve kuşlar için küçük barınaklar yapıldı. Öğrenciler tarafından hazırlanan proje kapsamında yapılan barınaklar sayesinde hayvanların kış günlerinde soğuktan, yaz günlerinde ise güneşin etkisinden korunması amaçlanmaktadır. Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Reşat Dikme, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Dilek Küp, Öğr. Gör. Aslı Neslihan Özden ve öğretim elemanları tarafından desteklenen projede yapılan barınaklar, öğrenciler ve öğretim elemanları tarafından boyandı.

Sağlıklı bir şekilde yaşamaları ve çoğalmaları için korunmaya muhtaç olan hayvanlara öğrenciler tarafından yiyecek ve su desteği sağlanacak olan projede ayrıca hayvan sevgisi ön plana çıkacak ve böylelikle başka insanlara örnek olunacaktır.

Konuyla ilgili görüşleri alınan öğrenciler ortak bir dille ’’İnsanlığın bir ölçüsü olan sevgi, yüce bir duygudur. Sevilen şey, korunur ve yaşatılır. Hayvanları korumak, yaşatmak, beslemek, bakmak, onlara duyulan sevginin sonucudur. Hayvan sevgisi, kazanılacak en büyük mutluluktur. Hayvan sevgisini öğrenmek, öğretmek ve nesiller boyu sürmesi sağlamak için elimizden gelen en ufak bir şeyi bile esirgememeliyiz’’ diyerek mesajlar verdiler.

SOSYAL MEDYA

A'dan Z'ye Instagram - Vargonen BlogYouTube

BOLOGNA

 

MEZUN PORTALI

İLETİŞİM

Harran Üniversitesi
Suruç Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü
Mürşitpınar Caddesi
63800 Suruç/Şanlıurfa         
 
Tlf: 0 414 318 32 33 veya 
      0 414 318 30 00 Dahili: 2546
Fax:
0 414 318 32 31
E-posta:   suruc@harran.edu.tr