OKULUMUZ'DA KÜTÜPHANE VE İNTERNET MERKEZİ HİZMETE GİRDİ
 

Yaklaşık 4 ay önce kütüphane kurma çalışmalarına başlayan Suruç Meslek Yüksekokulu çeşitli vakıf, kitapevleri ve sosyal çevreden kitaplar toplayarak, yüksekokulda kütüphane oluşturmayı başardı. Kütüphane içerisinde ayrıca internet odası oluşturan yüksekokul müdürlüğü, öğrencilere boş zamanlarında internet imkanı sağlayarak bu yönde bir eksiği daha giderdi.

Kütüphane açılışı Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın ve Genel Sekreter Abdülhalim Dündar tarafından gerçekleştirildi. Kütüphaneye kitap bağışı konusunda destek vereceklerini söyleyen Rektör Taşaltın, açılıştan sonra öğrencilerle sohbet ederek okuma konusunda gençlere nasihatlerde bulundu. Ardından Suruç MYO müdürlüğü tarafından tadilattan geçirilen yüksekokul kız yurdunu ziyaret eden Prof. Dr. Ramazan Taşaltın ve Genel Sekreter Abdülhalim Dündar yurt öğrencilerinin sorunlarını dinleyerek çözüm konusunda kendilerine yardımcı olacaklarını belirttiler.

Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dilek Küp organizatörlüğünde gerçekleştirilen kitap toplama kampanyasına başta TÜGVA, yüksekokul öğrencileri ve öğretim elemanları katılarak yaklaşık 1300 kitap toplandı. Kitap toplanması sırasında radyo ve çeşitli mecralarda kampanya başlatan Suruç MYO, öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla kitap okuma seansları düzenliyor.

SOSYAL MEDYA

A'dan Z'ye Instagram - Vargonen BlogYouTube

BOLOGNA

 

MEZUN PORTALI

İLETİŞİM

Harran Üniversitesi
Suruç Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü
Mürşitpınar Caddesi
63800 Suruç/Şanlıurfa         
 
Tlf: 0 414 318 32 33 veya 
      0 414 318 30 00 Dahili: 2546
Fax:
0 414 318 32 31
E-posta:   suruc@harran.edu.tr