SURUÇ MYO'da ''Motivasyon ve Hedef Belirleme '' Konulu Seminer Düzenlendi

  Suruç MYO tarafından"Motivasyon ve Hedef Belirleme" konulu seminer düzenlendi. Seminere Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Reşat DİKME, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Dilek KÜP, Öğr. Gör. Aslı Neslihan ÖZDEN, Uzman Psikolog Abidin BALKAN, Uzman Psikolog Reşat SAĞLAM ile Suruç MYO akademik personelleri ve öğrencileri katıldı.

    Uzman Psikolog Reşat SAĞLAM tarafından gerçekleştirilen seminerde Reşat SAĞLAM, motivasyon sağlamak için öncelikle önyargılardan kurtulmak gerektiğini belirterek "önyargıyı kırmanın atomu parçalamaktan daha zor olduğunu" bunun için öncelikle kendimizi tanımamız gerektiğini, gerçeklerle hayali ayırt ederek kendimizi nerede görmek istiyorsak oraya ulaşmak için çabalamamız gerektiğini vurguladı. Sağlam, seminer esnasında öğrencilere birçok uygulama yaptırarak motivasyonu yüksek sohbet havası içerisinde başarılı bir seminer gerçekleştirdi.

    Seminer sonunda, katkılarından dolayı Reşat SAĞLAM  ve Sayın Abidin BALKAN'a teşekkür plaketi ve çiçek takdimi Yüksekokul müdürü Öğr. Gör. Reşat DİKME  tarafından yapıldı.

SOSYAL MEDYA

A'dan Z'ye Instagram - Vargonen BlogYouTube

BOLOGNA

 

MEZUN PORTALI

İLETİŞİM

Harran Üniversitesi
Suruç Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü
Mürşitpınar Caddesi
63800 Suruç/Şanlıurfa         
 
Tlf: 0 414 318 32 33 veya 
      0 414 318 30 00 Dahili: 2546
Fax:
0 414 318 32 31
E-posta:   suruc@harran.edu.tr