2020-2021 Eğitim - Öğretim yılı Bahar Döneminde Mesleki  Uygulama dersi kapsmında öğrencilerimiz Zoom üzerinden canlı iş yeri ziyaretlerini anlatıyor. Dersin sorumlusu Öğr. Gör. Handan YİLMAZ AKTAŞ, Her hafta 4 öğrenci, pandemi göz önünde bulundurularak en yakınlarında bulunan iş yerlerini veya meslek erbablarını (ev hanımları anneleri, çiftçiler, bankalar, bakkallar v. s.) ziyaret ederek kısa sürede olsa uygulama sahalarını ziyaret etmiş olduklarını söyledi. Dönem boyunca her hafta ziyaret edilen iş yerleri ve meslek sahipleri ile yapılan görüşmeler ders esnasında, kısa sunumlar yapılarak diğer öğrencilerle paylaşılıyor. Böylelikle pandemide uzaktan eğitim ile devam eden derslerimiz de öğrencilerimiz en az 80 iş yeri hakkında bilgi sahibi olmuş olacaklardır.