Üniversite Burs Başvurusu

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü’nün ilgili yazısı gereğince, 2018 – 2019 Eğitim – Öğretim Yılında Yüksekokulumuzda ön lisans öğrencilerine üniversite burs kontejanı tahsis edilmiştir.

Üniversite burs kontejanından yararlanmak isteyen öğrencilerin, ekte yer alan müracaat formunu (yüksekokulumuz öğrenci işlerinden temin edilecektir) eksiksiz, okunaklı ve burs verilmeyecek öğrencilerle ile ilgili hususlara riayet ederek doldurmaları gerekmektedir.

Başvuru evraklarını yüksekokulumuz öğrenci işlerine 18 Ekim 2018 günü mesai bitimine kadar elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Burs Verilmeyecek Öğrenciler ( Burs Kredi Yönetmeliği 9. Maddesi)
1. Kurumdan Öğrenim Kredisi veya burs almış öğrenciler,
2. 5102 Sayılı Kanunun 2. Maddesi kapsamında yer alan kamu kurum ve kuruluşlarından burs almakta olan öğrenciler,
3. Burs isteğinde bulunduğu tarihte, okula giriş tarihi itibariyle bir öğretim yılı kaybı olan öğrenciler,
4. Yabancı Uyruklu öğrenciler,
5. Polis akademisi öğrencileri ile askeri okul öğrencileri,
6. Ek süre öğrenim gören öğrenciler.
Burs Müracaat Formu...